Στιγμιαίος καφές και καπουτσίνο

Στιγμιαίος καφές καλύτερος από καφετέρια; Ξέρουμε το μυστικό

Λατρεύετε τον στιγμιαίο καφέ αλλά εξακολουθείτε να νιώθετε ότι κάτι λείπει; Πάντα η αίσθηση ότι δεν είναι τόσο καλός όσο θα έπρεπε και ότι ο καφές που φτιάχνεις στο σπίτι θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερος; Εχεις δίκιο. Φυσικά μπορεί και καλύτερα!

Εάν χρησιμοποιείτε μηχανή καφέ Dolce Gusto ή nespresso και επαναγεμιζόμενη κάψουλα, αυτός είναι ο τρόπος που πρέπει να κάνετε. θα απολαύσετε έναν εξαιρετικό, επαγγελματικά παρασκευασμένο στιγμιαίο καφέ με εξαιρετικό, λεπτό αφρό .

Πώς να ετοιμάσετε εξαιρετικό στιγμιαίο καφέ;

Ποια είναι η «τελετουργία του καφέ» σας; Επιτρέψτε μου να το περιγράψω: Βάζετε δύο κουταλιές από την αγαπημένη σας μάρκα στιγμιαίο καφέ σε ένα φλιτζάνι, με ή χωρίς καφεΐνη. Ρίξτε το σε βραστό νερό στους 900C περίπου. Προσθέστε μερικά κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη και ίσως μια σταγόνα γάλα. Και έχεις εξαιρετικό καφέ. Αν όμως θέλετε να βελτιώσετε αυτό το τελετουργικό και, πάνω απ' όλα, τη γεύση του αγαπημένου σας καφέ, δοκιμάστε κάτι άλλο!

Χρησιμοποιήστε μια επαναγεμιζόμενη κάψουλα ECO και ετοιμάστε τον καφέ σε καφετιέρα Dolce Gusto ή Nespresso .

Τι είναι μια επαναγεμιζόμενη κάψουλα, γνωστή και ως κάψουλα ECO; Μοιάζουν ακριβώς με τις κάψουλες regular που χρησιμοποιείτε στις καφετιέρες Dolce Gusto ή nespresso. Η διαφορά είναι ότι αυτές οι κάψουλες ECO μπορούν να ξαναγεμιστούν ξανά και ξανά. Και με τον καφέ της επιλογής σας!

Γιατί να ετοιμάσετε στιγμιαίο καφέ από την κάψουλα ECO;

  • Νόστιμος καφές, που σας θυμίζει τον Professional καφέ που φτιάχνει ο barista.
  • Λεπτός αφρός στην κορυφή του καφέ σας.
  • Εξοικονομήσετε χρήματα! Δεν χρειάζεται να αγοράζετε ακριβές κάψουλες μιας χρήσης. Μία Eco Κάψουλα είναι αρκετή για επαναχρησιμοποίηση.
  • Δεν εξαρτάστε από την προσφορά κάψουλας του κατασκευαστή. Παίρνετε αυτό που θέλετε!
  • Δεν παράγετε πολλά απόβλητα . Αν ενδιαφέρεστε για το περιβάλλον, θα το εκτιμήσετε σίγουρα.
  • Διαλέγεις τον καφέ που θέλεις στην κάψουλα. Μπορείτε να προσθέσετε στιγμιαίο καφέ με καφεΐνη ή καφέ χωρίς καφεΐνη. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κρέμα σε σκόνη, στέβια ή άλλα υλικά.

Σκέφτεστε ήδη έναν υπέροχο στιγμιαίο καφέ που παρασκευάζεται με επαναγεμιζόμενη κάψουλα; Ας πάμε για αυτό!

Εξαιρετικός σπιτικός καπουτσίνο από την επαναγεμιζόμενη κάψουλα

Πιστεύετε ότι δεν μπορείτε να φτιάξετε καπουτσίνο στο σπίτι όπως μπορείτε σε ένα καφέ; Ίσως δεν έχετε βρει ακόμα την καλύτερη συνταγή. Δοκιμάστε αυτό και φτιάξτε έναν καπουτσίνο στο σπίτι!

capuccino dolce gusto

Ετοιμάστε δύο κάψουλες ECO, το αγαπημένο σας φλιτζάνι καπουτσίνο και, φυσικά, μια καφετιέρα Dolce Gusto ή nespresso. Γεμίστε μια κάψουλα ECO μέχρι την κορυφή με τον αγαπημένο σας αλεσμένο καφέ. Κλείστε την κάψουλα ECO. Γεμίστε τη δεύτερη κάψουλα μέχρι πάνω με γάλα σε σκόνη. Πρώτα, τοποθετήστε μια επαναγεμιζόμενη κάψουλα σκόνης γάλακτος σε μια μηχανή Dolce Gusto ή nespresso. Χρησιμοποιήστε το μη αυτόματο πρόγραμμα παρασκευής καφέ.

Ανάψτε την καφετιέρα και γεμίστε το φλιτζάνι λίγο περισσότερο από τη μέση με αφρόγαλα. Ένας καλός καπουτσίνο μόκα πρέπει να περιέχει έως και 2/3 γάλα και μόνο 1/3 καφέ. Μια κάψουλα καφέ είναι το επόμενο βήμα. Γεμίστε το φλιτζάνι του καφέ με την επιθυμητή ποσότητα καφέ. Ο καφές δένει όμορφα με το αφρόγαλα, δημιουργώντας έναν όμορφο λεπτό αφρό πάνω από τον καπουτσίνο.

Γνωρίζατε ότι το αφρόγαλα έχει πολύ καλύτερη γεύση από το regular ζεστό γάλα; Γι' αυτό σας συνιστούμε να κάνετε πάντα αφρόγαλα για τον καπουτσίνο σας, όχι απλώς να το ρίχνετε σε ένα φλιτζάνι καφέ. Θυμηθείτε να πασπαλίσετε από πάνω κανέλα, κακάο ή βανίλια για να βελτιώσετε τη γεύση. Τώρα απολαύστε έναν υπέροχο σπιτικό καπουτσίνο!

Αν θέλετε να κάνετε τον καπουτσίνο σας ακόμα πιο νόστιμο , προσθέστε πρώτα ένα σιρόπι της επιλογής σας στο φλιτζάνι. Για παράδειγμα, αν προσθέσετε σιρόπι σοκολάτας, θα πάρετε έναν καπουτσίνο σοκολάτας με υπέροχη γεύση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξετε τον αγαπημένο σας αλεσμένο καφέ με επαναγεμιζόμενες κάψουλες.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, ο ουρανός είναι το όριο! Απολαμβάνω!

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο