Πώς να επιστρέψετε τα αγαθά στη χώρα σας;

Προϋποθέσεις επιστροφής

Μπορείτε να μας επιστρέψετε τα προϊόντα εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση.
Τα προϊόντα πρέπει να είναι αχρησιμοποίητα, σε 100% κατάσταση, άθικτα, ακάθαρτα και στην αρχική τους συσκευασία.

Σε περίπτωση επιστροφής χρησιμοποιημένων ή κατεστραμμένων προϊόντων, διατηρούμε το δικαίωμα να μειώσουμε το ποσό της επιστροφής χρημάτων με το κόστος επαναφοράς των προϊόντων στην αρχική τους κατάσταση (καθαρισμός, αντικατάσταση ανταλλακτικών κ.λπ.).

Τα εμπορεύματα που έχουν αγοραστεί με ΑΦΜ δεν υπόκεινται σε δυνατότητα επιστροφής των αγαθών εντός της προθεσμίας των 14 ημερών.

Πού πρέπει να στείλω τα επιστρεφόμενα προϊόντα;

Έχουμε διεύθυνση επιστροφής σε κάθε χώρα. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για το υψηλό κόστος της επιστροφής των εμπορευμάτων στην κεντρική μας αποθήκη στη Σλοβακία.

Η αντίστροφη εφοδιαστική παρέχεται από την υπηρεσία παράδοσης Packeta. Τα εμπορεύματα που στέλνετε στη διεύθυνση επιστροφής μας προωθούνται στη συνέχεια από την Packeta στην κεντρική μας αποθήκη στη Σλοβακία.

Χώρα παράδοσης: Greece

Packeta International
94215179 - kafesbarista.gr
Geniki Taxydromiki hub Thessaloniki
Esoteriki Periferiaki (Internal Ring Road) Thesi Dialogis OSE -
Parodos Sof.Venizelou
54628 Thessaloniki

Πώς να συσκευάσετε τα εμπορεύματα και τι να βάλετε στην αποστολή;

Παρακαλούμε συσκευάστε τα εμπορεύματα προσεκτικά ώστε να μην καταστραφούν κατά τη μεταφορά. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα υλικά συσκευασίας μας (αν τα έχετε ακόμα), θα είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον :-).

Συμπεριλάβετε αυτό το έντυπο απόσυρσης με το δέμα. Εάν δεν έχετε εκτυπωτή, μπορείτε να μας τον στείλετε μέσω email. Είναι καλύτερο να μας στείλετε επίσης email με τον IBAN σας, ώστε να αποφύγουμε τυπογραφικά λάθη όταν διαβάζουμε τον χειρόγραφο IBAN σας.

Στείλτε τα προϊόντα σε 100% καλή κατάσταση, χωρίς καμία ζημιά, χωρίς βρωμιά και στην αρχική συσκευασία.

Πότε και πώς λαμβάνω την επιστροφή χρημάτων;

Θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα μόλις μας παραδοθεί το δέμα και το ελέγξουμε. Αυτό συμβαίνει συνήθως εντός 5-8 εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που τα αγαθά παραδίδονται στη διεύθυνση επιστροφής μας στη χώρα σας.

Εάν πληρώσατε για την παραγγελία σας ηλεκτρονικά, θα επιστρέψουμε το ποσό στον λογαριασμό σας που συνδέεται με την κάρτα που πληρώνατε στο διαδίκτυο.

Εάν πληρώσατε με τραπεζικό έμβασμα ή επιλέξατε αντικαταβολή, ενημερώστε μας τον λογαριασμό IBAN στον οποίο θα πρέπει να επιστρέψουμε τα χρήματά σας.

Ψάχνετε για κάτι άλλο;

Μπορείτε να βρείτε τους πλήρεις όρους υπαναχώρησης από τη σύμβαση εδώ.

Στοιχεία επικοινωνίας και χρέωσης μπορείτε να βρείτε εδώ.