Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.
Η θερμοκρασία του νερού είναι πολύ σημαντική κατά την παρασκευή καφέ. Ένα θερμόμετρο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πολλές μεθόδους — όπως εσπρέσο, pour-over, καφέ φίλτρου, Aeropress και French Press. Η σωστή θερμοκρασία νερού (συνήθως μεταξύ 90–96°C) βοηθά στην εξαγωγή όλων των γεύσεων από τον καφέ.
Ένα θερμόμετρο είναι επίσης χρήσιμο κατά την παρασκευή αφρού γάλακτος . Για καλύτερα αποτελέσματα, το γάλα πρέπει να αφρίζει σε θερμοκρασία μεταξύ 55–65°C. Σε αυτή τη θερμοκρασία, το γάλα έχει την καλύτερη γλυκύτητα, κρεμώδη υφή και υφή.
Δεν υπάρχουν προϊόντα σε αυτήν την κατηγορία.