Ποια καφετιέρα nespresso να επιλέξετε;

Ετοιμάστε δύο κάψουλες ECO, το αγαπημένο σας φλιτζάνι καπουτσίνο και, φυσικά, μια καφετιέρα Dolce Gusto ή nespresso. Γεμίστε μια κάψουλα ECO μέχρι την κορυφή με τον αγαπημένο σας αλεσμένο καφέ. Κλείστε την κάψουλα. Γεμίστε τη δεύτερη κάψουλα μέχρι πάνω με γάλα σε σκόνη. Πρώτα, τοποθετήστε μια επαναγεμιζόμενη κάψουλα με γάλα σε σκόνη σε μια μηχανή Dolce Gusto ή nespresso. Χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα μη αυτόματης παρασκευής.

Ανάψτε την καφετιέρα και γεμίστε το φλιτζάνι λίγο περισσότερο από τη μέση με αφρόγαλα. Ένας καλός καπουτσίνο μόκα πρέπει να περιέχει έως και 2/3 γάλα και μόνο 1/3 καφέ. Μια κάψουλα καφέ είναι το επόμενο βήμα. Γεμίστε το φλιτζάνι του καφέ με την επιθυμητή ποσότητα καφέ. Ο καφές δένει όμορφα με το αφρόγαλα, δημιουργώντας έναν όμορφο λεπτό αφρό πάνω από τον καπουτσίνο.

Γνωρίζατε ότι το αφρόγαλα έχει πολύ καλύτερη γεύση από το regular ζεστό γάλα; Γι' αυτό σας συνιστούμε να κάνετε πάντα αφρόγαλα για τον καπουτσίνο σας, όχι απλώς να το ρίχνετε σε ένα φλιτζάνι καφέ. Θυμηθείτε να πασπαλίσετε από πάνω κανέλα, κακάο ή βανίλια για να βελτιώσετε τη γεύση. Τώρα απολαύστε έναν υπέροχο σπιτικό καπουτσίνο!

Αν θέλετε να κάνετε τον καπουτσίνο σας ακόμα πιο νόστιμο, προσθέστε πρώτα ένα σιρόπι της αρεσκείας σας στο φλιτζάνι. Για παράδειγμα, αν προσθέσετε σιρόπι σοκολάτας, θα πάρετε έναν καπουτσίνο σοκολάτας με υπέροχη γεύση. Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να φτιάξετε τον αγαπημένο σας αλεσμένο καφέ με επαναγεμιζόμενες κάψουλες.

Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη, ο ουρανός είναι το όριο! Απολαμβάνω!

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο