Ποια καφετιέρα με κάψουλες είναι η καλύτερη;

Μερικές φορές μας ζητάτε τη γνώμη μας σχετικά με το ποια καφετιέρα με κάψουλες είναι η καλύτερη για τη χρήση των επαναγεμιζόμενων οικολογικών κάψουλών μας. Dolce Gusto; Nespresso; Cafissimo; Ή κάτι άλλο?

Πρώτα απ 'όλα, είναι θέμα προϋπολογισμού. Οι μηχανές καφέ με κάψουλες μπορούν να αγοραστούν στα σούπερ μάρκετ για μόλις 30 € (εκπτώσεις). Μπορείτε επίσης να αγοράσετε επώνυμη μηχανή καφέ κάψουλας (π.χ. Miele) έως και 1.500€.

Πιστεύουμε ότι τα συστήματα Dolce Gusto , Tassimo και Cafissimo είναι πολύ προσιτά .

Το εύρος μεσαίας και υψηλής τιμής αποτελείται από μηχανές καφέ Nespresso ή λιγότερο κοινές μάρκες όπως η Illy.

 

Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ μας: Nespresso

Εδώ είναι 3 οφέλη αυτής της λύσης: kapsulovy kavovar nespresso

1. Η λύση μας, χρησιμοποιώντας μια κάψουλα Sealpod από ανοξείδωτο χάλυβα με αυτοκόλλητα καπάκια από αλουμίνιο (ή χαρτί), προσομοιώνει την αρχική κάψουλα στο 99% των περιπτώσεων. Με αυτό το σύστημα μπορείτε να μιμηθείτε τέλεια μια κάψουλα μιας χρήσης.

Θα βλάψει η κάψουλα τα μαχαίρια στην καφετιέρα; Όχι, δεν θα βλάψει τα μαχαίρια στο μηχάνημα καθώς η κάψουλα είναι ελαφρώς κοντύτερη από την αρχική. Επομένως, όταν κλείσετε την κάψουλα στην καφετιέρα, τα μαχαίρια δεν θα "τσιμπήσουν" σε αυτήν.

Προσφέρουμε επίσης ένα Barista kit που περιέχει 10 κάψουλες από ανοξείδωτο χάλυβα και ένα σταθμό ανεφοδιασμού ώστε να μπορείτε να γεμίζετε τις κάψουλες εκ των προτέρων.

Περισσότερα εδώ.

2. Ένα άλλο πλεονέκτημα της καφετιέρας nespresso είναι ότι διαθέτει ατμομάγειρα γάλακτος (ορισμένα μοντέλα ανώτερης ποιότητας), όπως και η μηχανή καφέ μοχλού. Αυτό εξαλείφει την ανάγκη χρήσης αποξηραμένου γάλακτος σε κάψουλα.

3. Η λύση μας είναι απλή στη χρήση. Απλώς γεμίστε την κάψουλα, βάλτε το καπάκι και βάλτε την στην καφετιέρα σας. Χρησιμοποιήστε ως συνήθως.

 

Ποια είναι η διαθεσιμότητα των nespresso καψουλών;

Το σύστημα nespresso κυκλοφορεί στην αγορά για περισσότερα από 20 χρόνια και ήταν το πρώτο σύστημα κάψουλας ποτέ. Ως αποτέλεσμα, υπάρχει μια σειρά από μη γνήσιες κάψουλες μιας χρήσης στην αγορά.

Ορισμένοι φούρνοι καφέ φτιάχνουν ακόμη και τις δικές τους nespresso επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες.

Ωστόσο, σε αντίθεση με συστήματα όπως τα Dolce Gusto, Cafissimo ή Tassimo, οι αυθεντικές ή εναλλακτικές κάψουλες nespresso δεν είναι συνήθως διαθέσιμες στα σούπερ μάρκετ. nespresso κάψουλες είναι πιο πιθανό να βρεθούν σε ηλεκτρονικά καταστήματα.

 

Dolce Gusto

Έχουμε δύο λύσεις για το Dolce Gusto . Πλαστικές κάψουλες ECO (δική μας μάρκα) και κάψουλα SEALPOD από ανοξείδωτο χάλυβα με επαναχρησιμοποιήσιμο καπάκι σιλικόνης. kapsulovy kavovar dolce gusto

Και τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τον ίδιο τρόπο όπως το πρωτότυπο, με το ίδιο αποτέλεσμα . Ωστόσο, σε σύγκριση με το σύστημα nespresso, απαιτούν λίγη περισσότερη ικανότητα στη χρήση τους. Η κάψουλα πρέπει να τοποθετηθεί με ακρίβεια έτσι ώστε η βελόνα του μηχανήματος να την τρυπήσει στην προβλεπόμενη οπή.

Ποια είναι η διαθεσιμότητα των Dolce Gusto καψουλών;

Πρόσφατα, οι μη γνήσιες κάψουλες μιας χρήσης άρχισαν να εμφανίζονται σε υπεραγορές σε χαμηλότερες τιμές από τις γνήσιες κάψουλες.

Οι γνήσιες κάψουλες είναι γενικά διαθέσιμες σε υπεραγορές.

 

Cafissimo / Tchibo kapsulovy kavovar cafissimo

Το σύστημα Cafissimo τείνει επίσης να ονομάζεται Caffitaly, K-fee ή Versimo .

Για το Cafissimo , προσφέρουμε επίσης μια επαναχρησιμοποιήσιμη κάψουλα από ανοξείδωτο χάλυβα SEALPOD με καπάκι σιλικόνης. Η κάψουλα είναι πιο εύκολη στη χρήση από την κάψουλα Dolce Gusto, καθώς δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί.

Ωστόσο, η κάψουλα δεν είναι συμβατή με τη σχετικά κοινή καφετιέρα Cafissimo Pure .

Ποια είναι η διαθεσιμότητα των Cafissimo καψουλών;

Η διαθεσιμότητα καψουλών μιας χρήσης για το Cafissimo είναι ελαφρώς χαμηλότερη από ό,τι για το Dolce Gusto, αλλά θα πρέπει να είναι διαθέσιμα σε υπεραγορές.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν και μη γνήσιες κάψουλες μιας χρήσης, οι οποίες είναι περισσότερο διαθέσιμες στα e-shop.

 

Tassimo kapsulovy kavovar tassimo

Το σύστημα Tassimo είναι επίσης σχετικά κοινό. Δυστυχώς, δεν προσφέρουμε ακόμη επαναγεμιζόμενες οικολογικές κάψουλες για αυτό το σύστημα.

Όσον αφορά την ποιότητα και την τιμή, το σύστημα Tassimo μοιάζει πολύ με τα συστήματα Dolce Gusto ή Cafissimo. Κάψουλες μιας χρήσης διατίθενται στα σούπερ μάρκετ. Οι κάψουλες μιας χρήσης δεν είναι ακόμη διαθέσιμες.

Επομένως, εάν αγοράσετε ένα σύστημα Tassimo, πρέπει να αγοράσετε τις γνήσιες κάψουλες μιας χρήσης.

 

συμπέρασμα

Αν ψάχνετε για τη φθηνότερη καφετιέρα κάψουλας κάτω των 50€ , θα επιλέγαμε την Dolce Gusto . Υπάρχουν διάφοροι τύποι επαναγεμιζόμενων καψουλών που διατίθενται, καθώς και μη αυθεντικές.

Αν ψάχνετε για καφετιέρα με κάψουλα στη μεσαία τιμή της τάξης των 100€ περίπου , θα επιλέγαμε τη Nespresso .

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο