Πώς μπορώ να επιλέξω το Wacaco Nanopresso και τον εξοπλισμό του;

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε τα οφέλη των διαφόρων τύπων αξεσουάρ καφετιέρας και πώς να τα συνδυάσουμε .

Μπορείτε επίσης να διαβάσετε το επίσημο φυλλάδιο προϊόντων Wacaco (ενημερώθηκε 5/2022). Μπορείτε να βρείτε το φυλλάδιο εδώ.

 

Ενημέρωση από 11/2021 - νέο Wacaco Picopresso:

Στα τέλη του 2021, η Wacaco κυκλοφόρησε ένα νέο προϊόν - την καφετιέρα Picopresso. Οι Nanopresso και Picopresso μπορεί να μοιάζουν με παρόμοιες μηχανές καφέ, αλλά στην πραγματικότητα απευθύνονται σε διαφορετικούς χρήστες.

Το Picopresso θα απευθύνεται σε πιο έμπειρους χρήστες, καθώς διαθέτει ένα καλάθι από ανοξείδωτο Professional, παρόμοιο με αυτά που συναντάμε σε πιο ακριβές μηχανές καφέ με μοχλό. Για να επιτύχετε ικανοποιητικά αποτελέσματα με το Picopresso, είναι απαραίτητο να έχετε πρόσβαση σε φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ και, πάνω απ 'όλα, σε έναν μύλο καλής ποιότητας.

Το Nanopresso θα αρέσει σε όλους τους άλλους, ακόμα κι αν χρησιμοποιείτε καφέ χαμηλότερης ποιότητας, θα φτιάξει έναν νόστιμο εσπρέσο με πλούσια κρέμα. Εάν χρησιμοποιείτε συνήθως μια αυτόματη μηχανή καφέ ή μια μηχανή μοχλού Classic και αγοράζετε τον αλεσμένο καφέ σας από ένα κατάστημα, σας προτείνουμε το Nanopresso.

 

Καφετιέρα Wacaco Nanopresso και επιλογές χρωμάτων (69,90 €)

wacaco nanopresso

Και οι Nanopresso καφετιέρες παράγουν τον ίδιο καφέ. Είναι του ίδιου τύπου, απλώς σε διαφορετικό χρώμα.

Σε κάθε χρώμα περιλαμβάνεται υφασμάτινη θήκη. Για μια μηχανή μαύρου καφέ , προσφέρουμε τη δυνατότητα αγοράς μιας σκληρής θήκης σε ειδική τιμή.

Εάν ενδιαφέρεστε για μια έγχρωμη καφετιέρα με σκληρή θήκη, θα χρειαστεί να αγοράσετε ξεχωριστά μια σκληρή θήκη μεγέθους S.

 

Αξεσουάρ: Barista Kit (32,90€)

κιτ barista

Το Barista kit σας επιτρέπει να φτιάξετε έναν διπλό εσπρέσο ή δύο μικρά πικολό ταυτόχρονα.

Το Barista kit περιλαμβάνει δύο επεκτάσιμες βιδωτές επεκτάσεις για την καφετιέρα Nanopresso:

- διευρυμένο δοχείο νερού 140 ml (σε σύγκριση με το τυπικό 80 ml),

- μείωση, επιτρέποντάς σας να χρησιμοποιήσετε ένα μεγεθυσμένο διανομέα καφέ 16 g (η τυπική χωρητικότητα είναι 8 g).

Περιλαμβάνει επίσης αξεσουάρ : Tamper για να πιέσετε τον καφέ μέσα στο διανομέα, 2x 16g dispenser με καπάκι για μεταφορά, 1x 8g dispenser με καπάκι για μεταφορά, μεγάλο φλιτζάνι espresso.

Όλα τα εξαρτήματα βιδώνονται μεταξύ τους σε ένα πλαστικό περίβλημα, έτσι ώστε το Barista kit να μην κουδουνίζει κατά τη μεταφορά και όλα τα εξαρτήματα προστατεύονται τέλεια.

 

Αξεσουάρ: Προσαρμογέας Nespresso (24,90€)

προσαρμογέας ns

Όπως υποδηλώνει το όνομα, αυτός είναι ένας προσαρμογέας για χρήση με κάψουλες Nespresso . Εάν έχετε μηχάνημα nespresso στο σπίτι και αγοράζετε κάψουλες, αυτός ο προσαρμογέας είναι απαραίτητος.

Το πλεονέκτημα της παρασκευής καφέ σε κάψουλα εν κινήσει είναι ότι ο καφές μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα χωρίς να χάσει το άρωμά του. Το μειονέκτημα, φυσικά, είναι ότι η κάψουλα δεν μπορεί να ανακυκλωθεί.

Ο προσαρμογέας nespresso μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με τις φιλικές προς το περιβάλλον επαναγεμιζόμενες κάψουλες μας, δείτε την προσφορά .

Ο προσαρμογέας nespresso μπορεί να βιδωθεί στην καφετιέρα Nanopresso ή να μεταφερθεί χωριστά στην υφασμάτινη θήκη ξεχωριστά.

 

Αξεσουάρ: Θήκη σκληρού ταξιδιού (19,90€)

puzdro nanopresso

Η σκληρή θήκη παρέχει την απόλυτη προστασία κρουσμάτων για την καφετιέρα και τα αξεσουάρ σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικό με απαλό εσωτερικό. Κλείνει με φερμουάρ.

Κατά τη μεταφορά της καφετιέρας Nanopresso, επιλέξτε μέγεθος S.

Κατά τη μεταφορά του προσαρμογέα Nanopresso + nespresso, επιλέξτε μέγεθος M.

Επιλέξτε μέγεθος L εάν μεταφέρετε έναν Nanopresso + βιδωτό προσαρμογέα Nespresso ή έναν προσαρμογέα καφέ 16 g από ένα Barista kit και ένα μεγαλύτερο δοχείο νερού από ένα κιτ barista.

 

Αξεσουάρ: Πετσέτες Barista microfibre (9,90€)

Αυτές οι πετσέτες είναι ιδανικές για να σκουπίζουν νερό ή χυμένο καφέ από την καφετιέρα και τα αξεσουάρ της. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας μικροΐνες.

Διαθέτουν το λογότυπο Wacaco, ταιριάζουν πετσέτες barista τέλεια με τα αξεσουάρ της καφετιέρας.