Σχετικά με εμάς

Ξεκινήσαμε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα το 2015 για να προσφέρουμε φιλικές προς το περιβάλλον , επαναχρησιμοποιήσιμες κάψουλες ως εναλλακτική λύση στις συνηθισμένες κάψουλες μιας χρήσης.

Προσφέρουμε επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες για συστήματα όπως Dolce Gusto® , Nespresso® , Cafissimo® και άλλα συστήματα κάψουλας .

Προσφέρουμε επίσης φορητές μηχανές καφέ που παράγονται από τις Wacaco® , Staresso® και Cafflano® .

Για να απολαύσετε τον καφέ όσο περισσότερο μπορείτε, ρίξτε μια ματιά στην προσφορά μας για μύλο καφέ Mlynko , καφετιέρα και άλλο εξοπλισμό για να απολαύσετε κάθε βήμα της προετοιμασίας του καφέ.

Εμείς   προστέθηκαν επίσης στην προσφορά μας διάφορα οικολογικά προϊόντα όπως μαχαιροπήρουνα EcoTree® ή κούπες καφέ KeepCup® .

Από πού στέλνετε και γιατί το ηλεκτρονικό σας κατάστημα είναι στα Αγγλικά;

Η αποθήκη μας βρίσκεται στην καρδιά της Ευρώπης, τη Σλοβακία. Στέλνουμε προϊόντα από την αποθήκη μας σε όλη την Ευρώπη .

Η Express logistics διαχειρίζεται μια ναυτιλιακή εταιρεία, η Packeta.com , η οποία αποστέλλει τα προϊόντα από εμάς σε εσάς. Στη χώρα σας, η Packeta.com έχει συνάψει τοπικές υπηρεσίες ταχυμεταφορών για την παράδοση της παραγγελίας σας.

Έχουμε ένα σημείο επαφής σε κάθε χώρα που αποστέλλουμε όπου μπορείτε να στείλετε τις επιστροφές ή τις αξιώσεις σας - μην ανησυχείτε πλέον για το υψηλό κόστος επιστροφής.

Κατά μέσο όρο, μπορούμε να παραδώσουμε την παραγγελία σας εντός τριών εργάσιμων ημερών από τη στιγμή που υποβάλατε την παραγγελία σας (για παραγγελίες που πραγματοποιήθηκαν πριν από τις 23:00 μιας εργάσιμης ημέρας). Ελέγξτε τους συγκεκριμένους χρόνους παράδοσης και τις τιμές παράδοσης για κάθε χώρα στην ενότητα αποστολή και πληρωμή .

Διαχειριζόμαστε επίσης ανεξάρτητα τοπικά ηλεκτρονικά καταστήματα: ekokapsule.sk , ekokapszula.hu , super-kapsle.cz , ecocapsule.ro , oekokapseln.de και ekokapsulki.pl

Οικολογικά δεδομένα

Από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στη σελίδα μας στο Facebook, διαπιστώσαμε ότι ο μέσος λάτρης του καφέ χρησιμοποιεί τέσσερις συσκευασίες 16 τεμαχίων με κάψουλες μιας χρήσης το μήνα, που σημαίνει 64 κάψουλες το μήνα. Αυτό είναι έως και 768 κάψουλες το χρόνο (περίπου 10 κιλά απορριμμάτων) που δεν μπορούν να ανακυκλωθούν και καταλήγουν σε ανάμεικτα απόβλητα.

Η χρήση επαναχρησιμοποιήσιμων καψουλών μπορεί να μειώσει σημαντικά αυτή τη σπατάλη . Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ από το αγαπημένο σας ψήστη, για παράδειγμα, και να φτιάξετε ένα ποτό όπως σας αρέσει.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και τη φιλική προς το περιβάλλον σκέψη.

Γιατί εμάς?

Τα προϊόντα είναι πραγματικά σε απόθεμα

Όλα τα προϊόντα με τις πληροφορίες σε απόθεμα είναι στην πραγματικότητα σε απόθεμα στην αποθήκη μας στη Σλοβακία και μπορούν να αποσταλούν αμέσως. Δεν έχουμε προϊόντα για παραγγελία.

Τα δικά μας προϊόντα

Πολλές μάρκες προϊόντων ( ecokapsules , mlynko , ecotree ...), που βρίσκονται στην προσφορά μας, πουλάμε με τη δική μας επωνυμία, τα οποία μπορείτε να βρείτε αποκλειστικά στο κατάστημά μας.

Είμαστε ο επίσημος διανομέας

Είμαστε ο επίσημος διανομέας των προϊόντων Wacaco, Sealpod, Cafflano, Staresso . Αγοράζουμε τα προϊόντα απευθείας από τον παραγωγό (όχι από αντιπρόσωπο). Παρέχουμε επίσης υπηρεσίες εγγύησης και μετά την εγγύηση για αυτά τα προϊόντα.

Υποστήριξη πελατών

Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το σωστό προϊόν. Επικοινωνήστε μαζί μας στα Αγγλικά στο info@Kafesbarista.gr

Γρήγορη αποστολή της παραγγελίας σας

Κάθε παραγγελία που λαμβάνεται έως τις 23:00 τις εργάσιμες ημέρες θα αποστέλλεται επίσης την ίδια ημέρα και θα παραδίδεται κατά μέσο όρο εντός τριών εργάσιμων ημερών .

Δίκαιες τιμές αποστολής

Πουλάμε τα αγαθά, όχι τη ναυτιλία. Γι' αυτό διατηρούμε τα έξοδα αποστολής όσο το δυνατόν χαμηλότερα . Καθώς στέλνουμε τα εμπορεύματα από τη Σλοβακία, επιδοτούμε τα ταχυδρομικά τέλη.