Φτιάξτε τον τέλειο αφρό γάλακτος για καπουτσίνο ή latte ή διαφορετικούς τύπους σάλτσες με αυτόν τον αφρό γάλακτος.
Πώς να το κάνετε: Ρίξτε 3 εκ. ημιαποβουτυρωμένο γάλα, κρυωμένο στους 5°C περίπου (γάλα από το ψυγείο), στον κάδο του αυγοδάρτη. Χτυπάμε μέχρι να αφρατέψουν αρκετά ώστε να γίνουν 2 ή 3 μερίδες καπουτσίνο. Το γάλα με περιεκτικότητα σε λιπαρά τουλάχιστον 1,5% κάνει έναν εξαιρετικό αφρό γάλακτος, ο οποίος μπορεί να αντικαταστήσει τη σαντιγί ή την κρέμα γάλακτος με περιεκτικότητα σε λιπαρά 10-33%.
Μέγεθος μπολ 500 ml.
Το σύρμα είναι κατασκευασμένο από πλαστικό χωρίς BPA, ανθεκτικό στη θερμότητα. Κατασκευάζεται στην Τσεχική Δημοκρατία.