Επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες SEALPOD για nespresso ® - 10 τεμ

124,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 100,73 €
Διαθέσιμο
παράδοση στις 19.7. (επιλογές παράδοσης)

124,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 100,73 €
-
+
SEALPOD
Συνολική αξιολόγηση: 5 (100%)

4 αξιολογήσεις      Γράψτε μια αξιολόγηση

Κατασκευαστής: SEALPOD

επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες nespresso

Με αυτό το σετ 10 τμχ SEALPOD ετοιμάστε τις δικές σας, κορυφαίας ποιότητας κάψουλες για καφετιέρες Nespresso ® από οικολογικά αγνά υλικά. Ενώ χρησιμοποιείτε αυτό το κιτ, ετοιμάζετε 10 κάψουλες .

Το σετ περιέχει σταθμό πλήρωσης για κάψουλες, 10x επαναγεμιζόμενη κάψουλα από ανοξείδωτο χάλυβα . Αυτή η κάψουλα δεν περιορίζεται από τις χρήσεις της και δεν έχει αρνητικό αντίκτυπο στη γεύση του καφέ.

Στην κάψουλα, πρέπει να προσαρτηθούν τα καπάκια αλουμινίου μίας χρήσης, που περιλαμβάνονται 120 τεμάχια σε αυτό το κιτ. Περισσότερα καπάκια αγοράστε εδώ . Περιλαμβάνεται επίσης ειδικό κουτάλι για να γεμίσει την κάψουλα και 10x καπάκι από καουτσούκ για να διατηρείται ο καφές στην κάψουλα φρέσκο ακόμα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Σετ : πρατήριο ανεφοδιασμού, 10x ανοξείδωτη κάψουλα, 120 τμχ κολλώδη καπάκια αλουμινίου, πλαστικό φλιτζάνι καφέ μέτρησης, 10x σφράγισμα, 10x καπάκι από καουτσούκ για να διατηρείται ο καφές φρέσκος, χειροκίνητο. Συσκευασμένο σε χάρτινο κουτί.

Το σώμα από ανοξείδωτο χάλυβα επιτρέπει την επίτευξη υψηλότερης πίεσης στο εσωτερικό της κάψουλας, με αποτέλεσμα μια έντονη γεύση καφέ και μια πλούσια κρέμα . Χρησιμοποιώντας αυτό το κιτ SEALPOD θα μπορείτε να απολαύσετε τον υψηλότερης ποιότητας καφέ , γι' αυτό τον προτείνουμε .

Η κάψουλα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο χάλυβα και το καπάκι από αλουμινόχαρτο.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια επαναχρησιμοποιήσιμη κάψουλα:

  1. Γεμίστε την κάψουλα μέχρι την κορυφή με καφέ, πιέστε απαλά τον καφέ. Αφαιρέστε τυχόν περίσσεια καφέ από την κάψουλα.
    Καθαρίστε τα επιπλέον υπολείμματα καφέ από την κάψουλα.
  2. Κλείστε την κάψουλα κολλώντας στο καπάκι.
  3. Στη συνέχεια, συνεχίστε όπως κάνετε συνήθως με την κάψουλα regular.
  4. Εγινε. Απολαύστε τον καφέ σας και εξοικονομήστε χρήματα :-)

Συμβατότητα : Pixie™, Citiz™ και Citiz-Milk™, Concept™, Essenza™ και Essenza Krups™, Gran Maestria™, Inissia™, Latissima™ et Latissima+™, Le Cube™, Maestria™, U™, Umilk™ και άλλα Συσκευές τύπου Nespresso®.

nespresso kapsule

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καφέ;

Εάν αγοράζετε προαλεσμένο καφέ, επιλέξτε τον τύπο « Μόκκα ». Εάν πρόκειται να αλέσετε τον καφέ μόνοι σας , σας συνιστούμε να αλέθετε τους κόκκους καφέ χρησιμοποιώντας ένα μύλο με κεραμικούς τροχούς λείανσης , όπως φαίνεται στην εικόνα, για λίγο μεγαλύτερο άλεσμα από τον εσπρέσο.

Θα θέλατε να έχετε έναν καλό μύλο καφέ;

Ρίξτε μια ματιά στον μύλο καφέ "Mlynko" με κεραμικούς τροχούς λείανσης και επιλογές για να ρυθμίσετε το μέγεθος άλεσης καφέ.

Ετοιμάστε καφέ σαν Professional barista

Το tamper σας βοηθά να πιέσετε τον καφέ μέσα στην κάψουλα. Χρησιμοποιήστε το στυλό Barista για να σχεδιάσετε όμορφα στολίδια στον αφρό γάλακτος.

Αφρώδη γάλα για καπουτσίνο

Φτιάξτε έναν λαχταριστό αφρό καπουτσίνο με ένα φορητό αφρόγαλα . Αγοράστε το εδώ.

Τι θα λέγατε για τσάι ή σοκολάτα;

Αν και δεν είναι ακόμη τυπικό για τις μηχανές καφέ nespresso, είναι δυνατό να φτιάξετε τσάι ή σοκολάτα χρησιμοποιώντας κολλώδη χάρτινα φίλτρα. Εάν θέλετε να πειραματιστείτε με νέα ποτά, μπορείτε να αγοράσετε χάρτινα φίλτρα .

Διατήρηση της ποιότητας του καφέ

Ο τακτικός καθαρισμός και η αφαλάτωση της καφετιέρας σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ποιότητα του καφέ σας. Δείτε το κιτ καθαρισμού για μηχανές καφέ με κάψουλες .

Φορητή μηχανή καφέ συμβατή με nespresso κάψουλες

Θα θέλατε να απολαύσετε έναν υπέροχο εσπρέσο εν κινήσει ; Με τη μηχανική καφετιέρα Wacaco Minipresso NS , μπορείτε να παρασκευάσετε καφέ χρησιμοποιώντας nespresso κάψουλες (πρωτότυπες ή ανοξείδωτες κάψουλες μας) ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Μπορείτε να βρείτε την καφετιέρα εδώ.

Τα εμπορικά σήματα που παρατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν ανήκουν στην NajTrade sro. Τα Dolce Gusto® και Nespresso® είναι σήματα κατατεθέντα της Societé des Produits Η Nestlé SA Το Tassimo® είναι σήμα κατατεθέν της Kraft Foods. Τα προϊόντα που σχετίζονται με τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι αυθεντικά προϊόντα των προαναφερόμενων εταιρειών. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Βαθμολογία