Ποια μηχανή καφέ Cafissimo / Caffitaly να επιλέξω;

Οι καφετιέρες αυτής της μάρκας μοιάζουν πολύ και τρία μοντέλα πωλούνται αυτή τη στιγμή. Θα παρουσιάσουμε καθένα από αυτά για να σας δώσουμε μια καλύτερη ιδέα για τα χαρακτηριστικά, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους, ώστε να επιλέξετε την κατάλληλη καφετιέρα για εσάς.

Ελέγξτε την προσφορά μας για μια επαναγεμιζόμενη κάψουλα από ανοξείδωτο χάλυβα για καφετιέρες Cafissimo (ακόμη και για παλαιότερες εκδόσεις). Αγοράστε κάψουλες εδώ.

Cafissimo EASY cafissimo εύκολο

Τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του Cafissimo EASY είναι ξεκάθαρα από το όνομά του. Καφετιέρα σε προσιτή τιμή.

Είναι επίσης συμπαγής στο σχεδιασμό. Η «λεπτή σχεδίαση» (12 cm) επιτρέπει την τοποθέτηση της καφετιέρας σε μικρότερους χώρους.

Παρόλα αυτά, το Cafissimo easy διαθέτει δοχείο νερού χωρητικότητας 0,65 λίτρων. Αν το πλάτος του είναι τόσο μικρό, το ύψος των 32 εκατοστών είναι εντυπωσιακό.

Κατανάλωση ισχύος - 1250W. Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, δεν είναι τόσο απλό όσο φαντάζεστε με την πρώτη ματιά. Διαθέτει έλεγχο ποσότητας νερού, σύστημα αφαλάτωσης, αυτόματη απενεργοποίηση και, φυσικά, λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας.

Ένα άλλο ενδιαφέρον χαρακτηριστικό είναι η πολύ αθόρυβη λειτουργία . Δεν θα σας ενοχλεί πλέον ο ήχος της καφετιέρας.

Πλεονεκτήματα : μοντέρνος σχεδιασμός, εξοικονόμηση χώρου, λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας (απενεργοποιείται αυτόματα μετά από 9 λεπτά), ρυθμιζόμενος όγκος νερού, αθόρυβη λειτουργία, συμβατός με επαναγεμιζόμενη κάψουλα Sealpod .

Μειονεκτήματα : μικρότερη δεξαμενή νερού.

Cafissimo MINI cafissimo mini

Το Cafissimo Mini είναι λίγο πιο δυνατό από την έκδοση EASY, αλλά αυτό δεν πρέπει να ανησυχείτε. Η κατανάλωση ενέργειας είναι υψηλότερη στα 1500 W. Το δοχείο νερού είναι το ίδιο στα 0,65 λίτρα, όπως και η πίεση στα 15 bar, αλλά με έως και τρεις βαθμούς πίεσης για espresso, caffe crema, καφέ φίλτρου και τσάι.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε τον μαγνητικό δίσκο σταγόνων και το δοχείο της κάψουλας, που εγγυώνται εύκολη και γρήγορη λειτουργία. Η δεξαμενή νερού μπορεί να χωρέσει έως και 4 χρησιμοποιημένες κάψουλες. Υπάρχει επίσης χώρος για μεγαλύτερη κούπα για latte macchiato.

Πλεονεκτήματα : τρία επίπεδα πίεσης, μαγνητική Drip tray και δεξαμενή, δεξαμενή για 4 κάψουλες.

Μειονεκτήματα : πιο θορυβώδης λειτουργία, μπορεί να είναι ασταθής και να κουνιέται κατά την προετοιμασία ενός ποτού. ΔΕΝ είναι συμβατό με την επαναγεμιζόμενη κάψουλα μας SEALPOD.

Cafissimo PURE cafissimo καθαρός

Τέλος, μια καφετιέρα με την ίδια κατανάλωση ενέργειας με την έκδοση EASY (1250 W), τρεις ρυθμίσεις πίεσης - ίδιες με την έκδοση Mini - και μια επιλογή αυτόματης απενεργοποίησης.

Διαθέτει πολύ μεγαλύτερη δεξαμενή νερού έως και 1 λίτρου και το δοχείο μπορεί να χωρέσει έως και 6 χρησιμοποιημένες κάψουλες. Δεν χρειάζεται να ενοχλείτε με χρησιμοποιημένες κάψουλες μετά από κάθε χρήση.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν αφαιρούμενο Drip tray για εύκολο καθάρισμα, ατομικά προγραμματιζόμενη ποσότητα ροφήματος και ενσωματωμένη ένδειξη αφαλάτωσης, ώστε να γνωρίζετε πότε είναι ώρα να καθαρίσετε την καφετιέρα σας.

Πλεονεκτήματα : διανομέας νερού έως 1 λίτρο, δοχείο 6 κάψουλων, τρεις επιλογές πίεσης, ρυθμιζόμενος όγκος ποτού.

Μειονεκτήματα : ΔΕΝ είναι συμβατό με την επαναγεμιζόμενη κάψουλα μας SEALPOD , κατά την προετοιμασία του ροφήματος, η συσκευή κουνιέται και φαίνεται ανισορροπημένη.

 

Εκτός από αυτά τα τρία νέα μοντέλα (2020), πολλά παλαιότερα μοντέλα θα πρέπει να είναι συμβατά με την επαναγεμιζόμενη κάψουλα μας. Τα παλαιότερα μοντέλα τείνουν να είναι πολύ μεγαλύτερα. Ορισμένα διαθέτουν επίσης ακροφύσιο αφρού. Η ποιότητα του καφέ είναι συγκρίσιμη.

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο