Κακάο ή ζεστή σοκολάτα;

kakao dolce gusto

Αφήστε τα παιδιά να απολαύσουν το νόστιμο ρόφημα από την καφετιέρα

Τα παιδιά σας πιθανώς να τους αρέσει να προσποιούνται ότι είναι «μεγάλα» και να έχουν έναν καφέ. Φυσικά, αυτό το νόστιμο ρόφημα δεν είναι για αυτούς. Μπορείτε όμως να τους χαρίσετε ένα χαμόγελο στα χείλη φτιάχνοντας αυτό το νόστιμο ρόφημα σοκολάτας και οργανώνοντάς τους μια «συνεδρία καφέ» όπως και οι ενήλικες.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια καφετιέρα Dolce Gusto ή nespresso και φυσικά μια ξαναγεμιζόμενη κάψουλα, την οποία μπορείτε να αγοράσετε χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο στο τέλος του άρθρου.

Ροφήματα για παιδιά με κάψουλες ECO

Εάν διαθέτετε καφετιέρα με κάψουλες, πιθανότατα αγοράζετε κάψουλες Nesquik για τα παιδιά σας σε regular βάση. Και από καιρό σε καιρό, περιποιείσαι και τους γευστικούς σου κάλυκες. Ποιος θα μπορούσε να αντισταθεί στην υπέροχη γεύση της σοκολάτας με έναν υπέροχο αφρό από πάνω;

Η αγορά όλων αυτών των καψουλών σε regular βάση δεν είναι φθηνή. Γι' αυτό έχουμε μια εναλλακτική για εσάς. Ξαναγεμιζόμενες κάψουλες για να φτιάξετε όχι μόνο το Nesquik, αλλά και άλλα υπέροχα ποτά για παιδιά. Ποιο είναι το πλεονέκτημα; Στην αγορά, η προσφορά για αγορά κάψουλες Dolce Gusto ή nespresso για παιδιά είναι ελάχιστη. Αλλά με την κάψουλα EKO έχετε πολλές περισσότερες επιλογές. Τι είναι?

Nesquik από την κάψουλα ECO

Ετοιμάστε το διάσημο Nesquik από μια οικολογική κάψουλα. Είναι πολύ απλό. Αγοράστε το πακέτο regular του ποτού, αλλά κερδίστε πολλά περισσότερα με την ECO Capsule. Όχι μόνο θα εξοικονομήσετε χρήματα, αλλά θα εξοικονομήσετε και πολλά απόβλητα.

Καλό παλιομοδίτικο ζεστό ρόφημα σοκολάτας σε επαναγεμιζόμενη κάψουλα

Υπάρχουν αμέτρητα είδη ροφημάτων σοκολάτας σε σκόνη -ζεστή σοκολάτα- στα καταστήματα. Επιλέξτε την αγαπημένη σας γεύση και φτιάξτε ένα ρόφημα για τα παιδιά σας από την κάψουλα ECO.

Πώς θα το φτιάξω; Απλώς γεμίστε την επαναγεμιζόμενη κάψουλα με σκόνη σοκολάτας και προσθέστε ζάχαρη ή στέβια αν θέλετε. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια πρέζα κανέλα ή βανίλια. Ή αφήστε τα παιδιά να φτιάξουν τη δική τους σοκολάτα, ακόμα και με παγωτό βανίλια.

Και γιατί αυτό το Nesquik ή η σοκολάτα από την κάψουλα EKO είναι καλύτερη για παιδιά από τον παραδοσιακό τρόπο να ρίχνεις ζεστό νερό σε ένα φλιτζάνι; Η προετοιμασία είναι πολύ απλή, αλλά τα παιδιά εκτιμούν επίσης τον απαλό και νόστιμο αφρό . Και αν μπορούν να βοηθήσουν στην παρασκευή του ποτού, θα το λατρέψουν! Το ποτό τους θα παρασκευαστεί από την πραγματική καφετιέρα - όπως και οι πραγματικοί ενήλικες!

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο