PremiumLine Ψητήρας καφέ χειρός

59,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 48,31 €
Εκτός αποθέματος

Σχετικά Προϊόντα

Συνολική αξιολόγηση: 0 (0%)

0 αξιολογήσεις      Γράψτε μια αξιολόγηση

Κατασκευαστής: ECO capsules

Φτιάξτε πραγματικά φρέσκο καφέ. Με αυτόν τον χειροκίνητο ψήστη καφέ, μπορείτε να ψήσετε τον φρέσκο καφέ σας όποτε θέλετε.

Το ψήσιμο με αυτόν τον τύπο ψήστη διαρκεί περίπου 25 λεπτά και μπορεί να χωρέσει έως και 200 γραμμάρια καφέ τη φορά.

Σας αρέσει ο πικρός καφές; Ψήστε περισσότερο. Σας αρέσει ο ξινός καφές; Ψήστε πιο κοντό. Πειραματιστείτε με τους χρόνους ψησίματος για να ανακαλύψετε νέες γεύσεις καφέ. Με τον καιρό, θα βρείτε τη σωστή συνταγή ψησίματος που σας ταιριάζει καλύτερα.

Το ψήσιμο καφέ στο σπίτι μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα . Μπορείτε να αγοράσετε 1 κιλό πράσινο καφέ με μόλις 7€.

Μπορείτε επίσης να ψήσετε αμύγδαλα και μικρότερους ξηρούς καρπούς με αυτό το ψήστη.

Το ψήσιμο καφέ λειτουργεί με βάση μια σόμπα υγρού αλκοόλ , η οποία δεν καπνίζει όταν καίγεται. Ένα βελτιωμένο τύμπανο από ανοξείδωτο χάλυβα με ενσωματωμένη προπέλα εξασφαλίζει ομοιόμορφο ψήσιμο . Με ένα τριγωνικό πλέγμα, δεν θα ανησυχείτε μήπως χυθεί καφές, καθώς οι τρύπες είναι αρκετά μεγάλες για αποτελεσματικό ψήσιμο.

Μέγιστος όγκος καβουρδισμένου καφέ : 200 - 250 g, μπορείτε να καβουρδίσετε μικρότερη δόση.

Υλικό : ανοξείδωτο ατσάλι, ξύλινη λαβή.

Βάρος συσκευασίας: 942g. Διαστάσεις του ψήστη συμπεριλαμβανομένης της λαβής (πλάτος x ύψος x βάθος): 210 mm x 230 mm x 150 mm.

Το ψήστη παραδίδεται αποσυναρμολογημένο και συνοδεύεται από αγγλικό εγχειρίδιο.

Πώς να καβουρδίσετε τον καφέ:

1. Συναρμολογήστε το ψήστη όπως φαίνεται στην εικόνα.

2. Γεμίστε τον καυστήρα με οινόπνευμα και ανάψτε το φυτίλι . Να είστε προσεκτικοί καθώς αυτό περιλαμβάνει εργασία με ανοιχτή φωτιά!

3. Προσθέστε περίπου 100 γραμμάρια πράσινου καφέ , όποιας μάρκας προτιμάτε, στο τύμπανο του ψησίματος.

4. Περιστρέψτε το τύμπανο του φούρνου ομοιόμορφα κατά το ψήσιμο. Μετά από περίπου 15 λεπτά , τα εξωτερικά στρώματα των κόκκων θα αρχίσουν να διαχωρίζονται και ο καφές θα κιτρινίσει.

5. Μετά από περίπου 25 λεπτά , ο καφές θα είναι "μέτρια καβουρδισμένος", τα επόμενα 5 λεπτά ψησίματος θα κάνουν τον καφέ "σκούρο καβουρδισμένο". Οι χρόνοι ψησίματος είναι κατά προσέγγιση. Όσο πιο σκούρος είναι ο καφές, τόσο λιγότερο όξινος και πιο πικρός είναι.

6. Όταν ολοκληρωθεί το ψήσιμο, τοποθετήστε τον καφέ σε ένα ταψί ή παρόμοιο και αφήστε τον να κρυώσει .

Γράψτε μια αξιολόγηση

Βαθμολογία