Ψησταριά καφέ – κεραμικά

  • Ψησταριά καφέ – κεραμικά
61,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 49,92 €
Εκτός αποθέματος

Σχετικά Προϊόντα

Συνολική αξιολόγηση: 0 (0%)

0 αξιολογήσεις      Γράψτε μια αξιολόγηση

Κατασκευαστής: ECO capsules

Φτιάξτε πραγματικά φρέσκο καφέ . Με αυτόν τον κεραμικό χειροκίνητο ψήστη καφέ , μπορείτε να ψήσετε τον φρέσκο καφέ σας οποιαδήποτε στιγμή, όπως τον θέλετε.

Το ψήσιμο του καφέ με αυτόν τον τύπο ψήστη διαρκεί περίπου 13 λεπτά και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έως και 30-50 γραμμάρια καφέ τη φορά.

Σας αρέσει ο πικρός καφές; Ψήστε περισσότερο . Σας αρέσει πιο όξινος καφές; Ψήστε πιο κοντό. Πειραματιστείτε με τους χρόνους ψησίματος για να ανακαλύψετε νέες γεύσεις καφέ . Με τον καιρό, θα βρείτε τη σωστή συνταγή ψησίματος που σας ταιριάζει καλύτερα.

Το ψήσιμο καφέ στο σπίτι μπορεί επίσης να σας εξοικονομήσει πολλά χρήματα . 1 κιλό πράσινου καφέ κοστίζει λιγότερο από 7€.

Όγκος καβουρδισμένου καφέ : 30-50g. Υλικό : κεραμικά. Βάρος του ψήστη: 475. Μήκος ενός ψήστη: 27 cm.

Πώς να καβουρδίσετε τον καφέ:

1. Ετοιμάστε περίπου 30 - 50 g πράσινου καφέ , όποια μάρκα θέλετε.

2. Προθερμάνετε το ψήσιμο για περίπου 1 - 2 λεπτά. Συνιστούμε να κρατάτε τη λαβή με γάντι κουζίνας.

3. Τοποθετήστε τους κόκκους καφέ στο προθερμασμένο ψήστη και καβουρδίστε με κυκλικές κινήσεις πάνω από την πηγή θερμότητας.

4. Μετά από περίπου 2 λεπτά , ο καφές θα αρχίσει να αλλάζει χρώμα. Μετά από περίπου 8 λεπτά , ο καφές θα κιτρινίσει και θα ακούσετε ήχους σπασίματος. Η όλη διαδικασία ψησίματος διαρκεί περίπου 13 λεπτά . Προσέξτε να μην καεί ο καφές. Όσο πιο σκούρος είναι ο καφές, τόσο λιγότερο όξινος και πιο πικρός θα είναι..

5. Όταν ολοκληρωθεί το ψήσιμο, αφαιρέστε τον καφέ από την τρύπα στη λαβή και τοποθετήστε τον σε ένα ταψί, για παράδειγμα, όπου θα κρυώσει αρκετά.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Βαθμολογία