Πώς να επιλέξετε μια ταξιδιωτική καφετιέρα;

καφετιέρα ταξιδιού

Σε αυτό το άρθρο , θα σας βοηθήσουμε να επιλέξετε την καλύτερη ταξιδιωτική καφετιέρα με βάση τη χρήση της.

Οι περισσότερες μηχανές καφέ ταξιδιού δημιουργούν πίεση μηχανικά, είτε πατώντας το έμβολο είτε το μοχλό . Οι μηχανές καφέ εσπρέσο ταξιδιού και οι μηχανικές μηχανές καφέ με μοχλό λειτουργούν με αυτόν τον τρόπο.

Μια άλλη ομάδα είναι οι υβριδικές μηχανές καφέ που δημιουργούν πίεση βράζοντας νερό ή απλώς φιλτράρουν τον καφέ.

Σε αυτό το άρθρο, χωρίσαμε τις μηχανές καφέ ταξιδιού σε τρεις ομάδες :

  1. Μηχανές καφέ εσπρέσο ταξιδιού
  2. Υβριδικές μηχανές καφέ ταξιδιού
  3. Μηχανές καφέ ταξιδιού για baristas

1. Μηχανές καφέ εσπρέσο ταξιδιού

Wacaco Nanopresso wacaco nanopresso

Το μοντέλο αλεσμένου καφέ ζυγίζει 336 g, φτάνει σε πίεση έως και 18 bar. Η καφετιέρα διατίθεται σε διάφορα χρώματα.

Αυτές οι μηχανές καφέ μπορούν να επεκταθούν με τη βοήθεια μιας μεγάλης σειράς αξεσουάρ, για παράδειγμα ενός κιτ barista, ενός προσαρμογέα για κάψουλες nespresso ή Dolce Gusto. Είναι και «lego» για τους καφέδες.

Πλεονεκτήματα : χαμηλό βάρος, μεγάλες δυνατότητες επέκτασης

Wacaco MiniPresso NS2

Το πιο πρόσφατο μοντέλο κάψουλας nespresso ζυγίζει μόνο 290 g, φτάνει σε πίεση έως και 18 bar. Σε συνδυασμό με τη σκληρή θήκη για την κάψουλα, θα είναι ο ιδανικός σύντροφος εν κινήσει.

Το πλεονέκτημα των καψουλών nespresso έγκειται στην απλή χρήση και αντικατάσταση της κάψουλας εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται πλύσιμο. Το μειονέκτημα είναι φυσικά η οικολογική επιβάρυνση αυτής της λύσης.

Πλεονεκτήματα : χαμηλό βάρος, βολική χρήση σε συνδυασμό με συμπαγή θήκη

Staressa Mirage

Μια πολύ στιβαρή μηχανή καφέ εσπρέσο, η πιο δυνατή της προσφοράς μας. Ζυγίζει 600 g, μπορεί να αναπτύξει πίεση έως και 20 bar.

Αντλείτε τον καφέ πιέζοντας το έμβολο πάνω στην καφετιέρα, η οποία πρέπει να στέκεται σε μια συμπαγή επιφάνεια. Η καφετιέρα μπορεί να αναβαθμιστεί σε έκδοση Professional με τη βοήθεια ενός επιπλέον καλαθιού Professional.

πλεονεκτήματα : στιβαρή κατασκευή, δυνατότητα χρήσης με καλάθι Professional

Staresso / μίνι

Η κατασκευή είναι πιο εύθραυστη σε σύγκριση με τις μηχανές καφέ Wacaco ή την έκδοση Staresso Mirage.

Λόγω της κατασκευής του, ενδείκνυται περισσότερο για χρήση σε εσωτερικούς χώρους, για παράδειγμα στην κουζίνα μιας πανσιόν κατά τη διάρκεια εκδρομής για σκι, καλοκαιρινές διακοπές, σε εξοχικό ή σε τροχόσπιτο.

Η καφετιέρα περιέχει ένα γυάλινο φλιτζάνι μέσα στο οποίο αντλείται ο καφές πιέζοντας το έμβολο απέναντι από την καφετιέρα. Το έμβολο γλιστράει έξω από το επάνω μέρος της καφετιέρας.

Η καφετιέρα μπορεί να δημιουργήσει πίεση 15-20 bar. Λειτουργεί για αλεσμένο καφέ ή nespresso κάψουλες χωρίς να χρειάζεται να αγοράσετε προσαρμογέα. Είναι δυνατό ακόμη και να χτυπήσετε το γάλα με το ξεβιδωμένο έμβολο.

πλεονεκτήματα : χαμηλή τιμή

2. Υβριδικές μηχανές καφέ ταξιδιού

Bellman CX-25P bellman cx-25p

Η πίεση στην καφετιέρα δημιουργείται με τη θέρμανση του νερού (στάνταρ σε σόμπα υγραερίου). Μπορείτε να ετοιμάσετε καφέ για έως και 3-9 άτομα για μία χρήση. Ο ενσωματωμένος αφρός γάλακτος και το μανόμετρο είναι επίσης πλεονέκτημα. Υπάρχει επίσης μια έκδοση χωρίς μανόμετρο CX-25 και ο ίδιος ο αφρός γάλακτος CX-25S ή CX-25SP.

Πλεονεκτήματα : παρασκευάζει περισσότερους καφέδες για μία χρήση, ενσωματωμένος αφρός γάλακτος

9 Barista

Μια υβριδική μηχανή καφέ που αποτελείται από δύο λέβητες. Ο πρώτος λέβητας θερμαίνει το νερό, ο δεύτερος δημιουργεί πίεση.

Wacaco Pipamoka

Κατ 'αρχήν, είναι μια καφετιέρα για την παρασκευή φιλτραρισμένου καφέ και μια κούπα θερμός σε ένα. Ο καφές φιλτράρεται με κενό, το οποίο δημιουργείται βιδώνοντας το φίλτρο με τον καφέ.

Cafflano Klassik

Καφετιέρα για παρασκευή φιλτραρισμένου καφέ Classic. Αυτή η καφετιέρα κρύβει πολλά εξαρτήματα: μια θερμική κούπα, ένα μόνιμο φίλτρο καφέ, ένα δοχείο νερού και έναν αφαιρούμενο μύλο.

3. Μηχανές καφέ ταξιδιού για baristas

Wacaco Picopresso ταλέντο 58

Λειτουργεί με το ίδιο πρόβλημα με το Wacaco Nanopresso, αλλά όλες οι πτυχές αυτής της καφετιέρας έχουν βελτιωθεί. Η καφετιέρα παρέχεται με ένα καλάθι Professional.

Το πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα μετατροπής αυτής της μηχανής καφέ ταξιδιού σε οικιακή μηχανική καφετιέρα με τη βοήθεια πρόσθετων εξαρτημάτων (στάση καφετιέρας ή μανόμετρο).

Ταλέντο 58

Μηχανική μηχανή καφέ με μοχλό για πραγματικούς baristas. Αυτή είναι η ναυαρχίδα του εσπρέσο flair, είναι ό,τι καλύτερο μπορείτε να αγοράσετε από αυτόν τον κατασκευαστή.

Σε συνδυασμό με πλαστική θήκη ταξιδιού, η Flair 58 μπορεί επίσης να χαρακτηριστεί ως καφετιέρα ταξιδιού. Η καφετιέρα περιλαμβάνει ένα τυπικό portafilter 58 mm.

Flair PRO2 / Classic

Μηχανική καφετιέρα μοχλού σε προσιτή τιμή. Η καφετιέρα μπορεί να μεταφερθεί με τη βοήθεια νάιλον θήκης (περιλαμβάνεται στη συσκευασία). Η πίεση δημιουργείται με μοχλό, παρόμοια με το μοντέλο Flair 58, αλλά δεν περιλαμβάνει πλέον τον τυπικό μοχλό καφέ ή το τυπικό portafilter.

Ωστόσο, το πλεονέκτημα είναι οι πολύ πιο συμπαγείς διαστάσεις από το μοντέλο Flair 58 και η χαμηλότερη τιμή θα σας ευχαριστήσει επίσης.

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο