Τσάι από την κάψουλα ECO, γιατί όχι;

Τσάι από την καφετιέρα; Ναι, με τις επαναγεμιζόμενες κάψουλες μας!

caj dolce gusto

Έχετε σκεφτεί ποτέ πώς να κάνετε πιο εύκολο να παρασκευαστεί το χαλαρό τσάι; Φυσικά, δεν είναι επιστήμη πυραύλων... Αλλά αυτά τα μικρά σωματίδια τσαγιού που επιπλέουν στην κορυφή δεν είναι και τα καλύτερα. Δοκιμάστε να φτιάξετε τσάι με μια κάψουλα Eco. Είναι γρήγορο και εύκολο!

Πώς να φτιάξετε τσάι από επαναγεμιζόμενη κάψουλα

 

Οι επαναγεμιζόμενες κάψουλες για μηχανές καφέ Dolce Gusto ή Nespresso είναι πραγματικά έτοιμες για όλα. Όχι μόνο διαφορετικοί τύποι νόστιμου καφέ. Είναι επίσης ιδανικά για την παρασκευή ροφημάτων σοκολάτας για παιδιά ακόμα και τσαγιού! Τι είδους τσάι μπορείτε να φτιάξετε με μια κάψουλα EKO;

  • Χύμα τσάι . Η παρασκευή χύμα τσαγιού είναι ένας εφιάλτης για πολλούς ανθρώπους. Σε κανέναν δεν αρέσουν τα κομμάτια του τσαγιού στο φλιτζάνι! Υπάρχουν όλων των ειδών τα κόσκινα από τα οποία υποτίθεται ότι περνάτε το τσάι. Αλλά υπάρχουν πάντα μερικά σωματίδια τσαγιού στο φλιτζάνι! Σας ενοχλεί και εσάς αυτό; Αν ναι, συνιστούμε να φτιάξετε το τσάι σας χρησιμοποιώντας μια οικολογική κάψουλα. Είναι πραγματικά εύκολο. Ρίξτε τη σωστή ποσότητα χαλαρού τσαγιού στην επαναγεμιζόμενη κάψουλα σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία. Κλείστε την κάψουλα και προχωρήστε όπως θα κάνατε όταν φτιάχνετε τον καφέ.
  • Στιγμιαίο τσάι . Θα μπορούσατε να πείτε ότι η παρασκευή τσαγιού σε καφετιέρα nespresso ή Dolce Gusto είναι ανοησία. Έχει όμως τα πλεονεκτήματά του! Το στιγμιαίο τσάι από την καφετιέρα σας παρασκευάζεται πολύ πιο γρήγορα από ό,τι αν το ρίξατε νερό από βραστήρα. Μπορείτε να φτιάξετε ακόμη και παγωμένο τσάι. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το μπλε σύμβολο στην καφετιέρα και να επιλέξετε κρύο νερό.

Συμβουλές για την παρασκευή νόστιμων τσαγιών με επαναγεμιζόμενη κάψουλα ECO

Δοκιμάστε να φτιάξετε το τέλειο καλοκαιρινό αναψυκτικό τσάι για να το πάρετε στην πισίνα!

Ρίξτε το αγαπημένο σας στιγμιαίο τσάι σε μια κάψουλα Eco. Χρησιμοποιήστε ένα ψηλό ποτήρι. Επιλέξτε ένα μπλε χρώμα για το κρύο νερό στην καφετιέρα. Μπορείτε να προσθέσετε μερικά παγάκια, χυμό λεμονιού και έναν κύβο καστανή ζάχαρη για να κάνετε το ρόφημα ξεχωριστό.

Γιατί να μην πειραματιστείτε με ένα χαλαρό μείγμα τσαγιού ; Βάλτε μερικά φύλλα φρέσκιας (ή αποξηραμένης) μέντας σε μια ξαναγεμιζόμενη κάψουλα.

Προσθέστε το χαλαρό τσάι φρούτων της επιλογής σας και έχετε ένα ωραίο, φρέσκο ρόφημα φρούτων. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να φτιάξετε διαφορετικά ροφήματα και να αφήσετε τη φαντασία σας ελεύθερη με τις επαναγεμιζόμενες κάψουλες.

Απολαύστε το ποτό σας!

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο