προσαρμογέας nespresso για Wacaco Nanopresso

24,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 20,08 €
Διαθέσιμο
παράδοση στις 26.4. (επιλογές παράδοσης)

24,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 20,08 €
-
+
WACACO
Συνολική αξιολόγηση: 4.3 (86%)

3 αξιολογήσεις      Γράψτε μια αξιολόγηση

Κατασκευαστής: WACACO

Ο προσαρμογέας nespresso σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε την καφετιέρα με nespresso κάψουλες. Απλώς συνδέστε τον προσαρμογέα στο Nanopresso, τοποθετήστε την κάψουλα και ετοιμάστε τον καφέ σας. Εύκολο στη χρήση ακόμα και όταν ταξιδεύετε για να φτιάξετε τον αγαπημένο σας καφέ.

Το κιτ περιέχει πρακτική προστατευτική τσάντα από μαύρο ύφασμα, βούρτσα καθαρισμού και εγχειρίδιο χρήσης στα Αγγλικά .

Η καφετιέρα Nanopresso δεν περιλαμβάνεται στο κιτ.


Εάν θέλετε να συσκευάσετε την καφετιέρα Nanopresso με τον προσαρμογέα nespresso στην ανθεκτική θήκη, αγοράστε ξεχωριστά την καφετιέρα + τη θήκη προσαρμογέα. κέλυφος για καφετιέρα + αντάπτορας .

Συμβατότητα : Γνήσιες κάψουλες nespresso και επαναχρησιμοποιήσιμες κάψουλες Sealpod . Κάψουλες όπως το Lor κλπ ενδέχεται να μην λειτουργούν σωστά.

wacaco

Wacaco – καινοτόμες καφετιέρες εδώ και χρόνια

Η Wacaco είναι ένας καινοτόμος παραγωγός καφετιέρας που έχει αφιερώσει πολλά χρόνια στην ανάπτυξη μηχανών espresso ταξιδιού και των αξεσουάρ τους. Η καφετιέρα Nanopresso είναι η βελτιωμένη έκδοση του επιτυχημένου συναδέλφου της, της Minipresso. Σε σύγκριση με την προηγούμενη έκδοση, η πίεση που επιτυγχάνεται είναι μεγαλύτερη, οι διαστάσεις είναι μικρότερες, ο καθαρισμός είναι ευκολότερος και το περιεχόμενο της δεξαμενής νερού είναι μεγαλύτερο.

Γράψτε μια αξιολόγηση

Βαθμολογία