Σώζουμε το περιβάλλον

Επιλέγοντας μια επαναγεμιζόμενη κάψουλα, σκέφτεστε και το περιβάλλον . Κάψουλα EKO

Χρησιμοποιώντας επαναγεμιζόμενες κάψουλες, παράγουμε έως και 50 φορές λιγότερα απόβλητα από ό,τι με τις γνήσιες κάψουλες μιας χρήσης. Δεν υπάρχει επίσης ανάγκη για πρόσθετη επιμελητεία και συσκευασία καθώς οι κάψουλες μπορούν να ξαναγεμιστούν στην άνεση του σπιτιού σας.

Αν λοιπόν νοιάζεστε για το περιβάλλον , οι επαναγεμιζόμενες κάψουλες πρέπει να είναι η μοναδική σας επιλογή. Αυτοί είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να χρησιμοποιείτε επαναχρησιμοποιήσιμες κάψουλες από οικολογική άποψη :

  • Χρησιμοποιώντας αυτές τις κάψουλες, δημιουργείτε λιγότερα απόβλητα . Αυτή η επαναγεμιζόμενη οικολογική κάψουλα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έως και 50 φορές. Αυτό σημαίνει ότι η χρήση μιας οικολογικής κάψουλας εξοικονομεί το υλικό που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των άλλων 49 regular καψουλών.
    Μπορείτε να πείτε ότι αυτό δεν σημαίνει τίποτα όταν εξετάζετε τη συνολική παραγωγή απορριμμάτων. Αλλά αν κάθε λάτρης του καφέ τα χρησιμοποιούσε τακτικά...
  • Απαλός καθαρισμός . Δεν χρειάζεται να καθαρίσετε τις κάψουλες με απορρυπαντικό κουζίνας. Μετά τη χρήση, απλώς ξεπλύνετε την κάψουλα με μικρή ποσότητα καθαρού νερού.
  • Εξοικονομήστε χρήματα και στη συσκευασία. Οι Κλασικές Κάψουλες συσκευάζονται ως σετ σε κουτιά από χαρτόνι. Λογικά, όσο λιγότερα αγοράζεις, τόσο λιγότερη συσκευασία χρησιμοποιείς και πετάς.

Χρησιμοποιώντας τις κάψουλές μας, δεν εξοικονομείτε μόνο τα χρήματά σας, αλλά και το καθημερινό μας περιβάλλον και αυτό μετράει !

Περισσότεροι λόγοι για να επιλέξετε τις κάψουλες ECO μας:

  • Κάνε οικονομία . Προσπάθησε να υπολογίσεις. Για παράδειγμα, αν αγοράσετε ένα πακέτο με τρεις οικολογικές κάψουλες και τις χρησιμοποιήσετε έως και 50 φορές την καθεμία, ένα φλιτζάνι καφέ θα σας κοστίσει μόλις 13 σεντς. Εξαιρετική τιμή σε σύγκριση με την τιμή regular των παραδοσιακών καψουλών.
  • Δεν είστε περιορισμένοι όσον αφορά την επιλογή του καφέ σας. Τα είδη καφέ σε κάψουλες είναι περιορισμένα. Μπορείτε όμως να τα γεμίσετε με όποιον καφέ σας αρέσει!
  • Δεν εξαρτάστε από τους κατασκευαστές ή τα καταστήματα καψουλών. Εάν ο προμηθευτής αποφασίσει να διακόψει έναν συγκεκριμένο τύπο κάψουλας, έχετε τελειώσει με τον αγαπημένο σας καφέ. Αυτό δεν συμβαίνει με τις επαναγεμιζόμενες κάψουλες. Γεμίστε τα με τον καφέ της αρεσκείας σας.
  • Πάντα διαθέσιμο στο σπίτι και στο χέρι. Επειδή διαρκούν πολύ περισσότερο από regular κάψουλες, οι κάψουλές μας είναι φιλικές προς το περιβάλλον και πλήρως επαναχρησιμοποιήσιμες, εξοικονομώντας χρήματα και τον πλανήτη.

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο