Επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες ECO για Dolce Gusto® - 3 τεμ

17,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 14,44 €
Δεν είναι πλέον διαθέσιμο
2 ή περισσότερα 16,90 €

Σχετικά Προϊόντα

Συνολική αξιολόγηση: 4.7 (94%)

19 αξιολογήσεις      Γράψτε μια αξιολόγηση

Κατασκευαστής: ECO capsules

Η δική μας μάρκα επαναγεμιζόμενων καψουλών, κάψουλες ECO . επαναχρησιμοποιήσιμο dolce gusto

Η τελευταία, τρίτη γενιά είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμη. Διαθέτει βελτιωμένο καπάκι που κατανέμει το ζεστό νερό πιο ομοιόμορφα στην κάψουλα και ένα πρόσθετο φίλτρο απευθείας στην κάψουλα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει πλέον 3 ανταλλακτικά στεγανοποιητικά σιλικόνης για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής ολόκληρης της κάψουλας. Εάν η τσιμούχα στην κάψουλα αρχίσει να διαρρέει, δεν χρειάζεται πλέον να πετάξετε ολόκληρη την κάψουλα, απλώς αντικαταστήστε τη σφράγιση.

Προσφέρουμε επίσης την έκδοση PRO της κάψουλας ECO, η οποία περιέχει ένα μεγαλύτερο, εξ ολοκλήρου φίλτρο από ανοξείδωτο χάλυβα για ακόμα πιο πλούσια κρέμα. Αγοράστε εδώ.

Μια κάψουλα έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί τουλάχιστον 100 χρήσεις (με βάση πάνω από 3 χρόνια δοκιμής αυτού του μοντέλου).

Το κιτ περιέχει : 3x πλαστικές κάψουλες, 3x πλαστικά φίλτρα από ανοξείδωτο χάλυβα, 3x ελαστικά παρεμβύσματα. Οι κάψουλες είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ποιότητας τροφίμων (χωρίς BPA).

Συμβατό με όλες τις καφετιέρες Dolce Gusto® εκτός από τις Krups KP2000 και KP130831. Εάν είστε κάτοχος αυτού του συγκεκριμένου μοντέλου, ελέγξτε την κάψουλα από ανοξείδωτο χάλυβα Sealpod . επαναχρησιμοποιήσιμο dolce gusto

Πώς να ξεχωρίσετε τις κάψουλες ECO από τις απομιμήσεις;

Κάθε κάψουλα ECO επισημαίνεται με το λογότυπό μας από 1.7.2021. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα πραγματικά αποδεδειγμένο προϊόν που θα λειτουργήσει όπως αναμένεται.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια επαναχρησιμοποιήσιμη κάψουλα:

  1. Γεμίστε την κάψουλα με καφέ μέχρι την κορυφή όπου είναι τοποθετημένο το καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα.
  2. Πιέστε τον καφέ με ένα κουτάλι ή το καπάκι και αφήστε το καπάκι μέσα στην κάψουλα.
  3. Καλύψτε την κάψουλα με το καπάκι σιλικόνης, στο κέντρο με την τρύπα προς τη βελόνα της καφετιέρας.
  4. Ακολουθήστε τα ίδια βήματα όπως και για την αρχική κάψουλα.
  5. Ετοιμος. Απολαύστε τον δικό σας καφέ :-)

κάψουλες dolce gusto

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καφέ;

Εάν αγοράζετε προαλεσμένο καφέ, επιλέξτε τον τύπο « Μόκκα ». Εάν πρόκειται να αλέσετε τον καφέ μόνοι σας , σας συνιστούμε να αλέθετε τους κόκκους καφέ χρησιμοποιώντας ένα μύλο με κεραμικούς τροχούς λείανσης , όπως φαίνεται στην εικόνα, για λίγο μεγαλύτερο άλεσμα από τον εσπρέσο.

Θα θέλατε να έχετε έναν καλό μύλο καφέ;

Ρίξτε μια ματιά στον μύλο καφέ "Mlynko" με κεραμικούς τροχούς λείανσης και επιλογές για να ρυθμίσετε το μέγεθος άλεσης καφέ.

Χάρτινα φίλτρα (προαιρετικά)

Προσφέρουμε επίσης ένα σετ 200 χάρτινων φίλτρων για τέλειο φιλτράρισμα ακόμη και των πιο μικρών κόκκων καφέ ή για την παρασκευή τσαγιού. Η παρασκευή καφέ με φίλτρο σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε μια πιο πλούσια κρέμα. Αγοράστε φίλτρα εδώ.

Ετοιμάστε καφέ σαν Professional barista

Το tamper σας βοηθά να πιέσετε τον καφέ μέσα στην κάψουλα. Χρησιμοποιήστε το στυλό Barista για να σχεδιάσετε όμορφα στολίδια στον αφρό γάλακτος.

Αφρώδη γάλα για καπουτσίνο

Φτιάξτε έναν λαχταριστό αφρό καπουτσίνο με ένα φορητό αφρόγαλα . Αγοράστε το εδώ.

Διατήρηση της ποιότητας του καφέ

Ο τακτικός καθαρισμός και η αφαλάτωση της καφετιέρας σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ποιότητα του καφέ σας. Δείτε το κιτ καθαρισμού για μηχανές καφέ με κάψουλες .

Φορητή μηχανή καφέ συμβατή με Dolce Gusto κάψουλες

Θα θέλατε να απολαύσετε έναν υπέροχο εσπρέσο εν κινήσει; Με τη μηχανική καφετιέρα - Wacaco Nanopresso + κιτ DG, μπορείτε να παρασκευάσετε καφέ χρησιμοποιώντας τις κάψουλες Dolce Gusto (αυθεντικές ή τις κάψουλες από ανοξείδωτο χάλυβα) ακόμα και χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Μπορείτε να βρείτε την καφετιέρα εδώ.

Τα εμπορικά σήματα που παρατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν ανήκουν στην NajTrade sro. Τα Dolce Gusto® και Nespresso® είναι σήματα κατατεθέντα της Societé des Produits Η Nestlé SA Το Tassimo® είναι σήμα κατατεθέν της Kraft Foods. Τα προϊόντα που σχετίζονται με τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι αυθεντικά προϊόντα των προαναφερόμενων εταιρειών. 

Ekoset Basic set:


Γράψτε μια αξιολόγηση

Βαθμολογία