Ξαναγεμιζόμενη κάψουλα ECO για Tassimo - 60 ml

23,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 19,27 €
Διαθέσιμο
παράδοση στις 19.7. (επιλογές παράδοσης)

23,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 19,27 €
-
+
Συνολική αξιολόγηση: 4.9 (98%)

30 αξιολογήσεις      Γράψτε μια αξιολόγηση

Κατασκευαστής: ECO capsules

Ξαναγεμιζόμενη κάψουλα για Tassimo , σχεδιασμένη για τον κλασικό εσπρέσο . Η κάψουλα μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί επ' αόριστον .

Η βάση της κάψουλας είναι κατασκευασμένη από συμπαγές πλαστικό μέρος, το οποίο έχει τον ίδιο όγκο στις εκδόσεις 60 ml και 180 ml, με μόνη διαφορά το barcode. Το ύψος της κάψουλας είναι το ίδιο με την αρχική κάψουλα γάλακτος, επομένως θα ταιριάζει σε οποιοδήποτε μηχάνημα.


Το καπάκι είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη. Δύο φίλτρα παρέχουν φιλτράρισμα, το ένα στο καπάκι είναι αφαιρούμενο.

Ο γραμμωτός κώδικας ορίζει την ποσότητα του νερού στα 60 ml.

Συμβατότητα : όλες οι Tassimo μηχανές καφέ κάψουλας, εκπ. κάψουλες σχεδιασμένες για δίσκους t. Συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων: T-20 (T20), T-45 (T45), T-46 (T46), T-47 (T47), T-55 (55), T-65 (T65) και T-300 (T300 ).

Δοσολογία : 9,5 g ψιλοαλεσμένος καφές. Προειδοποίηση: Μην υπερβαίνετε την υποδεικνυόμενη δόση καφέ.

Η κάψουλα είναι κατασκευασμένη από πλαστικό ποιότητας τροφίμων (χωρίς BPA). Συσκευασμένο σε κουτί από χαρτόνι.

Προσφέρουμε δύο τύπους καψουλών (διαφέρουν μόνο από τον γραμμωτό κώδικα):

60 ml - εσπρέσο (αγοράστε εδώ)

180 ml - φιλτραρισμένος καφές, στιγμιαία ποτά ή τσάι (αγοράστε εδώ)

επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες tassimo

Πώς να επιλέξετε τον σωστό καφέ;

Εάν αγοράζετε προαλεσμένο καφέ, επιλέξτε τον τύπο « Μόκκα ». Εάν πρόκειται να αλέσετε τον καφέ μόνοι σας , σας συνιστούμε να αλέθετε τους κόκκους καφέ χρησιμοποιώντας ένα μύλο με κεραμικούς τροχούς λείανσης , όπως φαίνεται στην εικόνα, για λίγο μεγαλύτερο άλεσμα από τον εσπρέσο.

Θα θέλατε να έχετε έναν καλό μύλο καφέ;

Ρίξτε μια ματιά στον μύλο καφέ "Mlynko" με κεραμικούς τροχούς λείανσης και επιλογές για να ρυθμίσετε το μέγεθος άλεσης καφέ.

Χάρτινα φίλτρα (προαιρετικά)

Προσφέρουμε επίσης ένα σετ 100 χάρτινων φίλτρων για τέλειο φιλτράρισμα ακόμη και των πιο μικρών κόκκων καφέ ή για την παρασκευή τσαγιού. Η παρασκευή καφέ με φίλτρο σας δίνει την ευκαιρία να πετύχετε μια πιο πλούσια κρέμα. Αγοράστε φίλτρα εδώ.

Ετοιμάστε καφέ σαν Professional barista

Το tamper σας βοηθά να πιέσετε τον καφέ μέσα στην κάψουλα. Χρησιμοποιήστε το στυλό Barista για να σχεδιάσετε όμορφα στολίδια στον αφρό γάλακτος.

Αφρώδη γάλα για καπουτσίνο

Φτιάξτε έναν λαχταριστό αφρό καπουτσίνο με ένα φορητό αφρόγαλα . Αγοράστε το εδώ.

Διατήρηση της ποιότητας του καφέ

Ο τακτικός καθαρισμός και η αφαλάτωση της καφετιέρας σας θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ποιότητα του καφέ σας. Δείτε το κιτ καθαρισμού για μηχανές καφέ με κάψουλες .

Φορητή καφετιέρα

Θα θέλατε να απολαύσετε έναν υπέροχο εσπρέσο εν κινήσει ; Με τη μηχανική καφετιέρα Wacaco Nanopresso, μπορείτε να φτιάξετε ένα φλιτζάνι καφέ χωρίς ρεύμα. Μπορείτε να βρείτε την καφετιέρα εδώ.

Τα εμπορικά σήματα που παρατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν ανήκουν στην NajTrade sro. Τα Dolce Gusto® και Nespresso® είναι σήματα κατατεθέντα της Societé des Produits Η Nestlé SA Το Tassimo® είναι σήμα κατατεθέν της Kraft Foods. Τα προϊόντα που σχετίζονται με τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι αυθεντικά προϊόντα των προαναφερόμενων εταιρειών. 

Tassimo Basic set:


Γράψτε μια αξιολόγηση

Βαθμολογία