Φτιάξτε το τέλειο αφρόγαλα για καπουτσίνο ή latte με αυτόν τον αφρό γάλακτος.
Τρόπος παρασκευής: Ρίξτε 3 εκ. ημιαποβουτυρωμένο γάλα που έχει κρυώσει στους 5°C περίπου (γάλα από το ψυγείο) στην ξεχωριστή κανάτα. Ζεσταίνουμε τον αφρό στο φούρνο μικροκυμάτων (προαιρετικά) και ρίχνουμε σιγά σιγά στον καφέ.
ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Ο αφρός γάλακτος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία διαφόρων σχεδίων που φαίνονται Professional όταν χρησιμοποιείτε το στυλό barista .
Ο αφρός γάλακτος απαιτεί μπαταρίες 2xAA (δεν περιλαμβάνονται στο κιτ).
Υλικά που χρησιμοποιούνται: Βραχίονας αφρού - ανοξείδωτο ατσάλι, σώμα - πλαστικό.