Επαναχρησιμοποιούμενες κάψουλες PRO ECO για Dolce Gusto® - 3 τεμ

17,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 14,44 €
Διαθέσιμο
παράδοση στις 19.7. (επιλογές παράδοσης)

17,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 14,44 €
-
+
Συνολική αξιολόγηση: 5 (100%)

14 αξιολογήσεις      Γράψτε μια αξιολόγηση

Κατασκευαστής: ECO capsules

dolce gusto kapsule

Με την έκδοση PRO , μπορείτε να ετοιμάσετε καφέ με πιο πλούσια κρέμα χάρη σε ένα πιο εξελιγμένο φίλτρο καφέ .

Σε αντίθεση με την έκδοση Classic, το φίλτρο αποτελείται από πολλά μέρη, παρόμοια στην κατασκευή με το Portafilter μιας μηχανής καφέ με μοχλό. Η βάση είναι ένα καθαρό ανοξείδωτο φίλτρο που καλύπτει ολόκληρη τη βάση της κάψουλας.

Τώρα προσφέρουμε την τελευταία , τρίτη γενιά . Διαθέτει βελτιωμένο καπάκι που κατανέμει το ζεστό νερό πιο ομοιόμορφα σε όλη την κάψουλα και ένα πρόσθετο φίλτρο απευθείας στην κάψουλα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει πλέον 3 ανταλλακτικά στεγανοποιητικά σιλικόνης για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής ολόκληρης της κάψουλας. Εάν η τσιμούχα στην κάψουλα αρχίσει να διαρρέει, δεν χρειάζεται πλέον να πετάξετε ολόκληρη την κάψουλα, απλώς αντικαταστήστε τη σφράγιση.

Μια κάψουλα έχει σχεδιαστεί για να διαρκεί τουλάχιστον 100 χρήσεις (με βάση πάνω από 3 χρόνια δοκιμής αυτού του μοντέλου).

Αν ψάχνετε για επαναγεμιζόμενες κάψουλες μακράς διαρκείας Dolce Gusto ®, συνιστούμε να αγοράσετε μια κάψουλα από ανοξείδωτο χάλυβα .

Συσκευασία : 3x πλαστική κάψουλα, 3x φίλτρο από πλαστικό από ανοξείδωτο χάλυβα, 6x ελαστική σφράγιση. Συσκευασμένο σε κουτί από χαρτόνι.

Οι κάψουλες είναι κατασκευασμένες από πλαστικό ποιότητας τροφίμων (χωρίς BPA).

Συμβατό με όλες τις μηχανές καφέ Dolce Gusto® εκτός από τις Krups KP2000 και KP130831 . Αν μόλις αναφέρατε τα μοντέλα, η κάψουλα από ανοξείδωτο χάλυβα Sealpod θα σας ταιριάζει.

Πώς να ξεχωρίσετε τις κάψουλες ECO από τις απομιμήσεις;

dolce gusto kapsule

Κάθε κάψουλα ECO επισημαίνεται με το λογότυπό μας από 1.7.2021. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι αγοράζετε ένα πραγματικά αποδεδειγμένο προϊόν που θα λειτουργήσει όπως αναμένεται.

Πώς να χρησιμοποιήσετε μια επαναχρησιμοποιήσιμη κάψουλα;

  1. Γεμίστε την κάψουλα με καφέ μέχρι το χείλος και πιέστε απαλά με ένα κουτάλι.
  2. Κλείστε το πλαστικό καπάκι.
  3. Εισαγάγετε την κάψουλα στην καφετιέρα έτσι ώστε η βελόνα να χωράει στην προπαρασκευασμένη οπή.
  4. Συνεχίστε όπως θα κάνατε με μια πρωτότυπη κάψουλα.
  5. Εγινε. Απολαύστε τον καφέ της επιλογής σας και αρχίστε να κάνετε οικονομία :-)
Τα εμπορικά σήματα που παρατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν ανήκουν στην NajTrade sro. Τα Dolce Gusto® και Nespresso® είναι σήματα κατατεθέντα της Societé des Produits Η Nestlé SA Το Tassimo® είναι σήμα κατατεθέν της Kraft Foods. Τα προϊόντα που σχετίζονται με τα εμπορικά σήματα που αναφέρονται παραπάνω σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι αυθεντικά προϊόντα των προαναφερόμενων εταιρειών. 

Γράψτε μια αξιολόγηση

Βαθμολογία