Φορητή rocket stove Ecotree - ξυλόσομπα

36,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 29,76 €
Διαθέσιμο
παράδοση στις 19.7. (επιλογές παράδοσης)

36,90 €
Χωρίς ΦΠΑ: 29,76 €
-
+
Συνολική αξιολόγηση: 4.7 (94%)

6 αξιολογήσεις      Γράψτε μια αξιολόγηση

Κατασκευαστής: ecotree

Η πτυσσόμενη σόμπα πυραύλων Ecotree είναι στην πραγματικότητα ένας τροποποιημένος θρυμματιστής ξύλου. Το πλεονέκτημα της έκδοσης rocket stove έγκειται στο σχήμα της καμινάδας, το οποίο επιτρέπει πιο αποτελεσματική καύση ξύλου και ελαφρώς καλύτερο μαγείρεμα σε σχέση με το σχήμα Classic.

Επιπλέον, αυτός ο κόφτης ξύλου έχει επίσης μια φαρδιά βάση για ακόμα καλύτερη σταθερότητα και μια φαρδιά σχάρα στο επάνω μέρος για να μπορείτε να τοποθετήσετε άνετα μια τυπική τσαγιέρα με διάμετρο 25 cm, για παράδειγμα.

Περιλαμβάνεται επίσης ένας τροφοδότης ξύλου, ώστε να μπορείτε να καίτε μακρύτερα κομμάτια ξύλου σύροντάς τα σταδιακά. Το rocket stove είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα πάχους 1,3 mm και μπορεί να αντέξει φορτίο έως 10 κιλά.

Η συσκευασία περιλαμβάνει επίσης μια εύχρηστη νάιλον θήκη , ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για ένα βρώμικο σακίδιο όταν το μεταφέρετε.

Αυτή η ξυλόσομπα είναι πολύ αποδοτική όταν πρόκειται για καύσιμα . Μερικά κλαδιά είναι αρκετά για να ζεστάνουν ένα φλιτζάνι νερό, δεν χρειάζεται μεγάλη φωτιά για να ζεστάνει ένα μόνο φλιτζάνι νερό. Η σόμπα μπορεί να ανάψει και έξω από τον προβλεπόμενο χώρο πυρκαγιάς (σε άφλεκτη επιφάνεια φυσικά), π.χ. στη δουλειά, στην παραλία, σε χαλίκι, μπετόν και παρόμοιες επιφάνειες.

Υλικό : ανοξείδωτο ατσάλι. Βάρος : 790g, ύψος : 23,6cm, βάση : 15x15cm, σχάρα : 18,7x18,7cm, πάχος πλάκας : 1,3mm. Περιλαμβάνονται οδηγίες χρήσης.

Πλεονεκτήματα της ξυλόσομπας πυραύλων:

  • Υψηλή απόδοση καυσίμου χάρη στο "φαινόμενο καμινάδας"
  • Ευρεία σχάρα με μέγιστο φορτίο έως 10 κιλά
  • Πάχος λαμαρίνας: 1,3mm
  • Σταθερή βάση
  • Εύκολο να κουβαληθεί
  • Περιλαμβάνεται προστατευτική θήκη

Ecotree set:


Γράψτε μια αξιολόγηση

Βαθμολογία