Ποια καφετιέρα Dolce Gusto να επιλέξω;

Σκοπεύετε να αγοράσετε μια καφετιέρα Dolce Gusto ; Συνοψίσαμε τα κύρια πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα κάθε μοντέλου που είναι συμβατό με τις επαναγεμιζόμενες κάψουλες Dolce Gusto μας, τις οποίες προσφέρουμε για 16,90 € / σετ 3 καψουλών.

 

dolce gusto piccolo

Dolce Gusto Piccolo

Ίσως το πιο δημοφιλές μοντέλο αυτή τη στιγμή, κυρίως λόγω τιμής. Το Piccolo μπορεί να αγοραστεί από 36€ συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ. Η καφετιέρα Piccolo είναι πολύ εύκολη στη χρήση.

Διαθέτει 2 λειτουργίες: ζεστό και κρύο νερό. Τίποτα περισσότερο, αλλά τι άλλο χρειαζόμαστε, ειδικά σε αυτή την τιμή :-).

Η καφετιέρα έχει πίεση 15 bar και χωρητικότητα δοχείου νερού 0,6 λίτρα. Είναι μια πραγματικά μικρή καφετιέρα, κατάλληλη για μια μικρότερη κουζίνα ή γραφείο. Λόγω του μεγέθους του, το ύψος του φλιτζανιού μπορεί να ρυθμιστεί, κάτι που θα ευχαριστήσει κάθε λάτρη της ζεστής σοκολάτας ή του φραπέ. Ένα μικρότερο δοχείο νερού μπορεί να είναι ένα μειονέκτημα αν έχετε καφετιέρα στο γραφείο σας (χωρίς νεροχύτη) και θέλετε να απολαμβάνετε τον καφέ πιο συχνά. Το μηχάνημα δεν διαθέτει επίσης διανομέα νερού.

Πλεονεκτήματα: τιμή, συμπαγές.

Μειονεκτήματα : μικρότερο δοχείο νερού, καμία επιλογή ρύθμισης δόσης νερού.

 

dolce gusto genio

Dolce Gusto Genio

Παρόμοιο σχεδιαστικά με το Piccolo, αλλά πιο προηγμένο από πλευράς λειτουργικότητας. Η μηχανή καφέ Genio Dolce Gusto έχει ένα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό: έναν διανομέα νερού. Στις αρχικές κάψουλες, ο κατασκευαστής υποδεικνύει την ποσότητα νερού που απαιτείται για την παρασκευή του ροφήματος σε ειδικές λωρίδες. Αυτές οι λωρίδες μπορούν να προσαρμοστούν στο Genio. Το Genio διανέμει μόνο την επιλεγμένη ποσότητα νερού στο φλιτζάνι.

Η δεύτερη διαφορά είναι το μέγεθος του ρεζερβουάρ, που είναι 1 λίτρο, συμβάλλοντας και πάλι στο ελαφρώς μεγαλύτερο μέγεθος.

Η λειτουργία δοσολογίας νερού καθιστά την καφετιέρα αρκετά ακριβή. Μπορείτε να αγοράσετε μια καφετιέρα Genio για περίπου 100€, επομένως εξαρτάται από εσάς εάν χρειάζεστε τη δόση νερού.

Πλεονεκτήματα : επιλογή προσαρμογής της ποσότητας νερού.

Μειονεκτήματα : υψηλότερη τιμή

 

μελωδία dolce gusto

Dolce Gusto Melody

Όπως το Genio, έτσι και το Melody διαθέτει αυτόματο διανομέα νερού και μεγαλύτερο ρεζερβουάρ 1,3 λίτρων.

Η καφετιέρα Melody διατίθεται στα 70€ περίπου.

 

dolce gusto circolo

Dolce Gusto Circolo

Πρόκειται για ένα παλαιότερο μοντέλο που είναι δύσκολο να βρεθεί καθώς δεν είναι πλέον σε παραγωγή. Έχει σχεδόν τα ίδια χαρακτηριστικά με το Piccolo. Η διαφορά έγκειται στο σχήμα. Όπως υποδηλώνει το όνομα, έχει οβάλ σχήμα. Υπάρχει επίσης διαφορά στη χωρητικότητα της δεξαμενής νερού. Το Circolo μπορεί να χωρέσει 1,3 λίτρα νερού. Δεν υπάρχει λειτουργία δοσολογίας νερού.

 

dolce gusto creativa

Dolce Gusto Creativa

Επίσης ένα παλαιότερο μοντέλο που συνήθως δεν είναι πλέον διαθέσιμο. Αυτό το μοντέλο προσέφερε ίσως την πιο εκτεταμένη γκάμα χαρακτηριστικών. Η καφετιέρα Creativa διαθέτει έγχρωμη οθόνη που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε την ποσότητα νερού για κάθε είδος ποτού, με την επιλογή αποθήκευσης των ρυθμίσεων. Η οθόνη μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τον συγχρονισμό της έλλειψης νερού στη δεξαμενή. Χωρητικότητα δεξαμενής 1,5l. Ίδια πίεση με άλλα μοντέλα, 15 bar.

 

Όλες οι μηχανές καφέ Dolce Gusto μπορούν να χρησιμοποιηθούν με τις επαναγεμιζόμενες κάψουλες ECO μας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μία επαναγεμιζόμενη κάψουλα έως και 50 φορές. Συσκευασία των 3 τμχ μπορείτε να τη βρείτε μαζί μας με 16,90 €.

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο