Συχνές ερωτήσεις

Ποιος είναι ο καλύτερος καφές για χρήση;

Επειδή η μηχανή δεν μπορεί να παράγει την ίδια πίεση με μια κανονική μηχανή εσπρέσο, είναι προτιμότερο να χρησιμοποιείτε καφέ με πιο παχύρρευστο αφρό, όπως η Lavazza.

Πώς θα αποκτήσετε καλύτερο αφρό;

Πρώτα από όλα, επιλέγοντας το σωστό είδος καφέ. Εξίσου σημαντικός είναι ο τρόπος που γεμίζετε την κάψουλα. Είναι απαραίτητο να γεμίσετε την κάψουλα με περίπου 7g καφέ και να την πιέσετε σταθερά με ένα πλαστικό έμβολο.

Ποια είναι τα οφέλη των επαναγεμιζόμενων καψουλών ECO;

Εξοικονόμηση κόστους, περιβαλλοντικά οφέλη και δυνατότητα παρασκευής του καφέ ή του ροφήματος της επιλογής σας.

Γιατί οι αυθεντικές κάψουλες ECO είναι καλύτερες από τις «σπιτικές» επαναγεμιζόμενες κάψουλες;

Οι σπιτικές κάψουλες δεν σφραγίζουν σωστά. Όχι μόνο η καφετιέρα, αλλά και τα αντικείμενα γύρω της μπορούν εύκολα να λερωθούν. Μια σπιτική κάψουλα έχει μικρότερη διάρκεια ζωής, πρέπει να χρησιμοποιήσετε τις αρχικές κάψουλες για να τη διατηρήσετε.

Η χρήση καψουλών ECO είναι πολύ εύκολη, γρήγορη και καθαρή. Αν ψάχνετε για μια μακροπρόθεσμη αντικατάσταση για γνήσιες κάψουλες και δεν θέλετε να πειραματιστείτε πολύ, οι κάψουλες ECO είναι η σωστή επιλογή.

Οι κάψουλες μιας χρήσης nespresso τρυπούνται από την καφετιέρα, η κάψουλα από ανοξείδωτο χάλυβα SEALPOD θα βλάψει την καφετιέρα μου;

Όχι, δεν θα γίνει. Η κάψουλα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι πιο κοντή, όταν είναι κλειστή στην καφετιέρα, οι λεπίδες δεν αγγίζουν καν την κάψουλα, η καφετιέρα θα είναι τέλεια.

Προϊόντα που αναφέρονται στο άρθρο